Nyeremények

Mit nyerhetsz a Tavaszi keresztszemes kihíváson való részvételeddel? – Először is lesz egy szép virágos hímzésed :)

Mindenki, aki befejezi 2015. június 30-ig a választott keresztszemes készletét a fotó beküldését követően e-mailben kap egy 20%-os vásárlási utalványt, amelyet 2015. december 31-ig használhat fel a Cérnalányok Kézimunka Webáruházban.

2015. július 2-án sorsolást tartunk mindazok között, akik elküldték a hímzésükről készült fotót az info@cernalanyok.hu címre. Három nyeremény kerül kisorsolásra (A nyereményekről a fotók illusztrációk.) :

 

I. díj: DMC mini utazótáska – 1 db

taska

 

 

taska2

 

A szerencsés nyertes egy hímzős táskával lesz gazdagabb. A táskát kiegészítők nélkül szállítjuk. A táskában praktikusan tárolhatjuk a hímzéshez szükséges kiegészítőket, a hímzést és a mintaívet.

II. díj: Premax professzionális hímzőolló – 1 db

ollo

A Premax professzionális hímzőolló 10,5 cm hosszú, speciális kialakítással rendelkezik, hogy a fonalat minél könnyebben el tudd vágni a ráma mentén is.

III. díj: Tűrúzs – 1 db

352728a

A Prym a Needle Twisterrel design díjat nyert. A Red Dot díjat a kompakt, jól átgondolt tervezésért, a hagyomány és a modern technológia ötvözéséért ítélte oda a zsűri. A zsűri méltatta még az elegáns megjelenést, a puha, kézbe illő kidolgozást. Úgy működik, mint egy rúzs. Csavaró mozdulattal elérhetővé válnak a tűk. Sok tűt tárolhatsz kis helyen. A tűk ezt követően nem vesznek el és mindig rendelkezésedre állnak, amikor csak szükség van rájuk.

 

A nyerteseket e-mailben értesítjük a nyereményről.

Jelentkezz még ma a kihívásra a jelentkezési lap kitöltésével!

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>